Még tél van! Kérhet téli kedvezményt.

Visszahívhatom 30 6800 444 számról.

“Lakásfelújítás árak”, egy fogalom. Valósággá akkor válik, amikor elkészíttetjük a terveink költségvetését.

Hívjon minket is!
36 30 68 00 444

lakásfelújítás árak általában

Nem csak a hasra ütök, Kiszámolom a munkadíjakat vázlatosan. Abból már lehet jól saccolni, mennyi is lesz az annyi.

Mindenki szeretné tudni rögtön, tervei, mennyiből jönnek ki. Természetesen a lehetetlent akarná, máris… 🙂

Sokféle elszámolási lehetőség létezik, de ha nem tételes a költségvetés, hogy számolunk el? Kinek van igaza, aki nagyobbat üt?

Többnyire amikor elkezdünk “árajánlatokat” gyűjteni, még csak nagyjából tudjuk, mik a terveink.

Majd lassan kezdjük látni, mi fér bele a tervezet összegbe. Kezdünk számolgatni, mit lehet, mi nem reális. Kijelenthetjük, lakásfelújítás árajánlatról csak akkor beszélhetünk, ha fejőszékbe ülünk, és abba minden belefér. Még az ajándék pipere takarítás is belefér. Az ajándék mindig nagyon sokba kerül, abban biztosak lehetünk. 🙂
Ha nincs végtelen pénzünk, vagy nincs kedvünk fejőszékbe ülni, akkor inkább az értelmes költségvetéseknek higgyünk, mint az árajánlatoknak. Mitől értelmes egy költségvetés? Könnyen értelmezhető, szakterületekre bontott, élő, tehát azonnal megváltozik a fizetni való, ha egy tételt törültünk. Ugyanis gyakorta fogunk törölni és hozzáírni.

A lakásfelújítás egy folyamat, nem mint egy árucikk. A folyamat, naponta változik. Túl sok munka lenne napra készen tételesen követni, így csak hetente, két hetente követjük nagy vonalakban. A végére aztán lassan bepontosodik.
Egy alapos költségvetés elkészítése több napos munka. Elterjedt a díjmentes felmérés, költségvetés, kidolgozott, valódi költségvetéseket nem is várhatunk. Néhány milliós költségvetéseknél nem várható el, hogy több napot dolgozzunk díjmentesen. Tehát, ha azt szeretnénk, megtudjuk mennyi lesz a vége, valójában irreális felvetés a bekért költségvetésektől.

Ooppsza, ár alapján, hogy lehet dönteni, ha nem igen lehet megállapítani melyik az olcsóbb? 

Ugye az köti a nagyobb üzletet, aki ügyesebben átveri a másikat, ez a valóság. Vagyis amikor szerződünk, azt kell mondjam, kijön százból. Ha már benne vagyunk, úgyis megfizeti a háromszázat is. Hogy lehet gazdálkodni? Igazából sehogy.  Hogy a fenébe lehet megoldani ezt a problémát, elkerülni a horrort, hogy esetleg nem lesz elég a pénzünk? Hogy gazdálkodhatunk így.

Nos, a kezelhetőnek látszó költségvetési metodikák közül válasszuk ki azt a kivitelezőt, aki felméréskor képes elhitetni velünk, hogy érti a dolgát. Lesz elég konstruktív, kommunikatív, hogy az elképzeléseinket lefordítsa a munkások nyelvére. Legyen olyan intelligens, bírjon el egy okos telefonnal. Ha még azzal sem bír el, hogy boldogul a számtalan problémával, ami egy felújításkor adódik.

Ne feledje, a tartalék mindig elfogy, csak még nem tudjuk pontosan mire is. A végére lehet tudni mire is fogyott el. Jobb lenne előre tudni, jobb lenne, de nem lehet.

Amikor eljutunk az aláíró költségvetésig, (ez a kalkuláció már fizetős) lehet tudni, kb. mennyi is lehet a vége. A tapasztalatunk hogy a kalkulált összeg, a tervezett tartalékkal, többnyire elég szokott lenni a teljes befejezéshez.

Ahhoz hogy megtudhassa mennyi lesz a vége, még sokat kell dolgoznunk, ezért az fizetős lehetőség.  Ha a díjmentes vázlat alapján kéri folytassuk, derítsük ki, mennyi lesz a vége, ahhoz utalnia kell 20 ezer forintot. ( Egy szakmunkás egy napi bére)

Tájékoztató jellegű árak. Konkrét helyzetek döntik el az árakat.

« 1 A 5 »
http://lakasfelujitas-pest.huhttp://hoszigeteles-auracolor.hu
http://lakasfelujitas-budapesten.comhttp://hoszigeteles-Budapest.hu
http://lakasfelujitasunk.huhttp://dryvit-auracolor.hu
http://lakasfelujitas-budapest.comhttp://dryvit-pest.hu
http://szobafesto-szobafestes.huhttp://lakasfelujitas-auracolor.hu
http://villanyszerelo-villanyszereles.huhttp://villanyszerelo-villanyszereles.hu